Post by atmaceszahlser on Feb 6, 2022 5:46:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas ištvermės įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Neturiu maisto pasirinkimo, kurio man reikia, todėl esu įstrigęs, pataisykite
Ntg tik laikas praeina
Tai taip nuostabu
Linksma, smagu, smagu! Mėgstu žaidimą, nes jis yra greitas, be įtampos. Tęsk gerą darbą.
Žaidimas yra įdomus .. bet kas mums nuobodu, pradedant kiekvieną pradėtą lygį, pirmiausia reikia jį atsisiųsti, kad galėtumėte pereiti į kitą lygį
Ar tai žaidimas neprisijungus, ar internetinis..
😈 Visada atsisiunčiama 😈😈 kiekviename lygyje
Labai labai gražus
Šis žaidimas yra nuostabus. Man labai patinka žaidimas ir tik keletas skelbimų.
Kol kas viskas gerai.
Sveiki! Pirmiausia noriu padėkoti, kas sukūrė šį žaidimą, nes jis labai smagus. Bet tik aš linkiu, kad galėtumėte pridėti daugiau įvairovės😊.
Cooking Cafe - šéfkuchař Arkády slt
Cooking Cafe - Food Chef Аркадни jqx
Tai labai geras ir gražus žaidimas
Labai mėgstu gaminti kavinę
Šis žaidimas labai vėlai prasideda
Jei sakote, kad žaidimas neprisijungęs, kodėl prieš žaisdamas turiu atsisiųsti kitus lygius?
Puikus jo žaidimas
Mėgstu gaminti pusryčius, pietus ir vakarienę Denny's. Buvo nuostabu uždirbti daugiau monetų kaip padavėja, parduodanti maistą restorane. Norėtųsi papuošti stalus ir kėdes, kai pakylate žaidime.
„Cooking Cafe“ yra puikus žaidimas. Manau, kad jums visiems reikia pridėti daugiau žaidimų, maisto ir padavėjai persirengti. Baigiau pirmuosius etapus, o dabar esu pasiruošęs kitiems etapams.
Nuostabus žaidimas. Jūs netgi galite žaisti šį žaidimą neprisijungę. Aš tikrai liepsiu visiems įdiegti šį žaidimą ir žaisti vieną kartą.
Super žaidimas kada nors 💕
Gražus įdomus žaidimas, aš jį myliu, jis labai sukelia priklausomybę
Cooking Cafe - Chef de cuisine Arcade nylb
Pagaliau! Žaidimas, kurį galiu valdyti. Mano koordinacija bloga, bet man patinka žaidimai. Pagaliau vienas, kurį galiu valdyti.
Tai smagus žaidimas
Linksmas ir energingas
Labai įdomus žaidimas, bet manau, kad reikia spustelėti nustatymo ir paleidimo mygtuką, kuris gali padėti pradedantiesiems
Meilė yra žaidimas. Man patinka šis žaidimas.
Šis žaidimas yra gražus, bet aš nekenčiu šiame žaidime, kai pasiekiau 18 lygį, turiu atsisiųsti šį lygį internete? Aš maniau, kad tai yra neprisijungusi programa net kiekviename lygyje, bet kodėl taip?!
Aš žaidžiau šį žaidimą anksčiau ir mėgavausi kiekviena minute, kaip ir mano dukra, deja, mano planšetinis kompiuteris buvo pavogtas ir kiekvieną žaidimą pamestas, dabar grįžtu prie šio žaidimo ir rasiu kitokį, kartoju tą patį vėl ir vėl, tai nesikeičia kaip prieš... prieš skirdamas 5 žvaigždutes, ar galite tai pataisyti? Kitu atveju paliksiu žaidimą,
Geras žaidimas
Įdomus
Man patinka žaidimas, labai lengva žaisti
Gražus žaidimas
Tai tiesiog oh
요리 게임 열광 소녀들 Restaurant 시뮬레이션 tme
Yemekli Kafe - Şef Aşçı Arcade ctj
Tobulas žaidimas, aš jį myliu
Tai yra osm...
Mėgstu šį žaidimą, nes jis tikrai šaunus ir malonus. Yra tiek daug įvairių skanių maisto produktų. Skirtingai nuo kitų maisto gaminimo žaidimų, jis nesukelia streso, o suteikia tai, ko tikitės. Tai visiškai neįtikėtina. Norėčiau pamatyti daugiau tokio žaidimo. 😃
Tai labai jaudina
Linksma
Šis žaidimas man buvo labai nemalonus ir aš vertinu jį tik viena žvaigždute, nes žaidimas