Post by atmaceszahlser on Feb 6, 2022 5:48:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Svetovna nogometna liga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Svetovna nogometna liga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za odklepanje ▞▞▞
▞▞▞ Svetovna nogometna liga 2022 version ▞▞▞
Napake so prehude in se sploh ne premikajo dobro in preprosto ni smiselno, da morate dejansko, ampak ekipe s pravim denarjem in ne denarjem iz igre
Začel sem jo igrati pred petimi leti in ugotovil sem, da je to zelo zanimiva igra. Večino tekem, ki sem jih igral, sem zmagal. Pomaga, ko se človek želi sprostiti
igra ima velik potencial glede na svojo velikost, na žalost pa ima težave z obstojnostjo. zakaj strelska palica za gole ne deluje ali pa se igralec (pogosto) ustavi pri odprtih vratih. kar je zelo nadležno. Ne vem, kdaj naj zamenjam svoje igralce, ker ne vem, ali so utrujeni ali poškodovani. odstranite gumb za ponovno predvajanje in popravite sam gamepley.
Na splošno moram iskreno povedati, da je bila to slaba izkušnja. Imam zelo dober in nov telefon, ta igra pa je bila tako moteča, vsako dejanje traja približno 5. Sekund, ki se zgodijo... "Slaba igra z neverjetnim potencialom"
Zame je v redu
Ni pošteno, da MORATE plačati za deblokiranje na primer dela "Serie A".
월드 축구 리그 스포츠 zeyn
Igra je lepa, vendar prosim odklenite zaklenjene države in dodajte več držav, kot so Gana, FC Barcelona itd.
Kot najbolj priljubljeni šport na svetu so nogometne tekme tudi danes ena izmed ... ki lahko igrajo težke igre, lahko poskusite Svetovna nogometna liga.
Ta igra je najboljša. Ok, najprej sem ga prenesel, vendar nisem imel prostora za prosti ogenj. Izbrisal sem jo, ampak te igre so 🤣 Samo 2-krat sem žalosten. Tako se lahko igra igra brez povezave, ni več igralcev. Prosim za več igralcev. Hvala za branje tega adijo🕺✌🖐🖐🤘🤙💔🐱🍕
Football League Dunia Olahraga rrp
Gumbi še niso delovali, a če delujejo, je ta igra tako kul igra. Kazni niso zelo dobre. Ko želim streljati žogo, žogica ni šla tako, da bi napisala. Čakam na vaš odgovor.
Ta igra je zelo najboljša in njena grafika je odlična in nekateri pravijo, da je nadzor zelo majhen, vendar pravim, da so vsi narobe, vendar je ta igra najboljša in popolna, zato prosim rečem, da dajte najboljših 5 🌟 zvezdic, tako da hvala svetovno nogometno ligo, za vas je najbolje slediti in daj 🕷️ spiderman najboljšo igro v tej grafiki ok, hvala
Evropsko prvenstvo v nogometu (uradno angleško UEFA European Championship, ... Nizozemsko, v finalu z 2–0 pa še takratna svetovna prvakinjo Nemčijo.
Tako zanimivo. Problem pa najdem le pri menjavi igralcev. Ampak vseeno mi je všeč 🤩🤩😘 Štiri zvezdice 😘
World Soccer League Sports huy
Ta igra je dobra in enostavna za igranje. imena igralcev so dejanska in lahko se uporabljajo različne formacije in zamenjave. igra je dobra, tudi njena grafika je podpovprečna. edina težava so najbolje ocenjene ekipe, kot so Brazilija, argentina, ne morejo uporabljati in glavne lige ne morejo igrati ali odkleniti. če bi jih rešili in izboljšali grafiko, bi postala lepa igra. Prosim za posodobitev
je zelo dobra igra, vendar je njen nadzor popolnoma nesprejemljiv....če rešiš to težavo je lahko ta igra odlična .....hvala
Football League Dunia Olahraga rrp
MESTO ŠPORTA - Mestna občina Velenje
Ta igra je zelo lepa, vendar je angleška premier liga zaklenjena, prosim, odklenjena je premierna liga.
Igra je lepa, všeč mi je ,,, a lahko prosim izboljšate obraze igralcev ,,, povečajte tudi število stadionov v igri, da bo zanimiva
Ta igra je super, vendar imam pritožbo.1. Kontrolnike je težko uporabljati, ko jih obrnete, traja nekaj časa. In 2. Nekako sovražim, da se tako hitro spremeni v drugo osebo in je nekako zmedeno.
To je igra, kjer ne znaš dobro izraziti tarč
igri bi dal 5 zvezdic, če ne bi bilo tega, da ne morem igrati v seriji A...in imena igralcev niso resnična..proizvajalce igre prosim, da odklenejo nekatere dele igre naredite bolj zanimivo...dodajte tudi za prenos igralca.
Olimpijske igre v Tokiu, evropsko prvenstvo v nogometu, kopica drugih svetovnih in ... 28. gimnastika: svetovni pokal v športni gimnastiki,
Prevara, vem, da bodo vsi, ki igrajo to igro, rekli, da ne... Toda po mojih izkušnjah sem kupil funkcijo za vse države TWICE in ni šlo skozi. Toda ta igra je res zabavna za igranje, vendar v njej ne kupujte ničesar. Še vedno sem jezen, zapravil sem 8 dolarjev :/
Najslabša igra doslej! Najdem nekaj boljših iger! Ampak najboljše igre na svetu ni! Razen ene je nogometna tekma FIFA in rezultat najboljših nogometnih iger!
Igra je super. Obstajajo pa tudi druge ekipe, ki se zdijo nepremagljive😂😂😂. Kot da jim je usojeno, da bodo vedno prvi, je dobra igra, ne uporablja veliko prostora za shranjevanje, nima veliko oglasov in ne potrebuje interneta. Ampak potem je ena stvar, ki ubije veselje do igre. Po osvojenem pokalu zanj ni praznovanja, samo napis na sxreenu, ki pravi "zmagaš". Še ena neuporabna funkcija te igre je shranjevanje ponovitev. Poskusite izboljšati to igro in morda vam bom dal 5 zvezdic
Lily Diary : Dress Up Game Vabaajamängud qyw
Nasprotniki so hitrejši, moji igralci pa počasnejši
solidno
Čeprav je igra res dobra, je nekaj napak, ki jih je treba popraviti. Medtem ko raztegnemo krmilno palico, so premiki celo počasni, kar pomeni, da če želimo igralce premikati nekoliko hitreje, se to ne zgodi.
to je definicija grozno, ni klubov ali lig in moraš kupiti nekatere države, vratarji so enaki, tako da je žogica velika sramota za nogomet.
Ok, igra je dobra, vendar ima nekaj napake, kot da bi me v igri ogoljufali, kadarkoli poskušam vzeti žogo. Samo zaustavim osebo, ki mu podam žogo, da se samo ustavim ali se premakne naprej in toliko drugih stvari
Ta igra je zanič dolga in kratka podaja je prepočasna, prav tako nima grafike gumb tudi ne deluje vratar ne more blokirati niti najlažjega strela vratar je prešibak
bilo je dobro, kot mini PES ali FIFA, vendar bi morali dodati države in spremeniti praznovanje golov, igralce in grafiko.
Slika 16: Ekipa NK Aluminij v Drugi jugoslovanski nogometni ligi v sezoni 1966/1967 . ... nogomet poseben status, status najpopularnejše športne igre.
Lepo igrati, ko je dolgčas, izboljšajte grafiko in omogočite dostop do več ekip
Čeferin: To bi kanibaliziralo ženski nogomet
Igra je zelo slaba. Obstaja veliko stvari, ki so brezplačne. Vse ostalo moraš plačati denar. Tudi cena zelo visoka. Prosim, ne nameščajte
Djjjjjjjjjjjjjjjjj človek
Velika zamuda pri prehodu z enega igralca na drugega. Liki se ne premikajo v smeri, kamor kažete.