Post by atmaceszahlser on Feb 6, 2022 6:00:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Metal Wings: Elite Force ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Metal Wings: Elite Force IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené klíče ▞▞▞
▞▞▞ Metal Wings: Elite Force 2022 version ▞▞▞
Je to mnoho fanoušků
Berte tuto hru pozitivně a baví mě
neměňte cíl automaticky...a hra se mnohokrát zasekla
Hratelnost je dobrá. Ale tato hra potřebuje spoustu vylepšení. Má mnoho chyb. Nemohu dokončit 1-5 etapu na hard . Zabiju šéfa a když dojdu na cílovou čáru, mise nebyla dokončena. Opravte to prosím.
Není to všechno hra
Miluju hru, protože mě povzbuzuje bystrou mysl
TATO HRA NEVLASTNÍ PRÁVA K PUBLIKACE „KABINOVÉ/SPRÁVNÉ“ HUDBY HRY VELVET GUARDS ONESOFT NEMÁ POUŽÍVAT TUTO SKLADBU
Jeho grafika a hratelnost jsou tak dobré👌👌 Líbilo se mi to
laudne
kvalita je v grafice a animaci atraktivní hra 🎮je náročná a náročně zvládnutelná a zajímavá pro hraní a zábavu. 😊😍
Velmi zajímavá a myšlenková hra
Je to tak zábavné 😁
Hovínková hra
Je to opravdu zábavná hra
miluji tuto hru ❤️ je to pěkná trajektová hra vezměte na mou radu, prosím stáhněte si
Líbí se mi tato hra.
Hra je dobrá, ale zbraně nejsou tak silné, když upgradujete pouze dvě zbraně, které dostanete na trvalou
Špatné ovládání
miluji tuhle hru
Hra ve stylu staré školy. S trochou trpělivosti nemusíte utrácet peníze. Zábavné a občas trochu frustrující, ale opravdu těžké se odtrhnout.
Líbí se mi výzva, pěkná hra
Miluju tuhle hru💘někdy to může být těžké
hra střední třídy
zábavná a velmi cool hra vysoce návyková
Cooking Sizzle: Master Chef Παιχνίδια προσομοίωσης uirp
Hra Bhrust. Listy jsou mnohem těžší než jakákoli jiná hra
je to dobrá hra, pokud jsou chyby opraveny. Jako bych ani nemohl upgradovat své zbraně a postavu....Pokaždé, když obnovím hru, abych zjistil, jestli to bude fungovat.....Ne nic, čte se to od té doby, co jsem je vůbec neupgradoval.
Miloval jsem tuto hru tak moc, že nemůžu přestat hrát.
Hra je skvělá. Ale jakýkoli upgrade, který uděláte, žádné položky, které si koupíte, vám nebudou doručeny. Hratelnost je tedy pěkná, ale veškeré vaše snažení k ničemu nepovede. Díky tomu je dokončení pozdějších úrovní nemožné. Vývojáři jej pravděpodobně postavili za účelem těžby peněz prodejem položek za hotovost a pomocí videoreklam
koupit wepon, takže se mi to nelíbí
,super hra
Je snadné hrát a nemusíte utrácet jmění, abyste získali slušnou zbraň nebo zvýšili úroveň. Je to náročné, ale ne do té míry, aby to bylo otravné.
oprava chyby upgradu zbraně
Je to dobrá hra, ale když posíláte aktualizace, musíte říct, co v nich je
Je to velmi těžká hra úroveň v této hře úroveň (2_ 1) je tak tak tak tak tak tak těžká Nechci, abyste dávali 3 hvězdičky, ale dal jsem vám hvězdy
pěkný
Špatné špatné! špatné! podvod! Neotevře se
और leval bhejo all leavl camlit
špatný
pls opravte ty zatracené otravné chyby nebo to budu muset odinstalovat.
Buggy
Hry jsou naprosto úžasné. Ale je tu problém Když něco upgraduji a spustím misi Nebylo žádné tlačítko pro zahájení mise Stává se to, když hraji tuto hru podruhé. Opravte prosím tento problém v aktualizaci nové verze
Vypadat jako Countra
Je to velmi zajímavá hra
pěkná a dobrá hra, super hra
zábava hrát. snadné ovládání
Opravdu rozkošná hra. Jsem si jistý, že byste měli hrát. Nebudete zklamáni a nebudete se nudit.
je to velmi zajímavá hra líbí se mi. a tahle hráčka je taaaaaak sexy😉
tato aplikace je velmi hloupá, nestahujte si ji, bude to jen znehodnocovat vaše data velmi hloupá hra pro děti
Vylepšil jsem svou zbraň a postavu, ale nic se nestalo.