Post by atmaceszahlser on Feb 6, 2022 6:15:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi greška resurs ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Ništa više od načina isporuke za oglase. Igra je zabavna na minut, zatim se ponavlja i tako, tako, tako lako. Ja sam na razini 88 i gotov sam čekajući da se nešto dogodi. Ne biste trebali gledati reklame samo da biste igrali igricu I GLEDATI OGLASE DA BISTE DOBILI SVOJE nagrade. Molim vas promijenite nešto, ima veliki potencijal
To je u osnovi igra o vremenu, ništa puno osim toga. Postoji mnogo kolekcionarskih oružja, ali su svi prilično slični. Performanse s vremena na vrijeme mogu postati prilično hrabre. I reklame su prilično neugodne. Međutim, igra je prilično zabavna. Kvaliteta animacije je dobra. Raznolikost koža je lijepa. Njihova stvarna igra preokreta i pucanja je prilično cool ako mene pitate. Inače je prilično lijepa igra za igranje offline.
Respect za ljude koji su napravili ovu igricu
VOLIM igru. Ocijenio bih 5 zvjezdica, međutim, ja sam na razini 1572 i razine se tako ponavljaju. Također, ono što me ubija je to što sam već 3 tjedna na istoj razini jer se igra stalno ruši. Volim igru, a reklame mi ne smetaju, pa sam strpljivo čekao da se ovaj problem riješi, ali upravo ću ga izbrisati. Igrao sam svaki dan. Sada ću možda pokušati igrati jednom svakih nekoliko dana, ali se i dalje ruši 4 sekunde za... MOLIM VAS, popravite ovo.
Nevjerojatna količina reklama koje umanjuju igru. Razumijem da programeri moraju zaraditi novac za besplatne igre, ali sigurno je ako ima manje reklama, općenito je bolje da baza igrača bude zadovoljna? Umjesto toga, spremam se deinstalirati jer sam na svakom koraku prisiljen gledati reklamu. Vrlo frustrirajuće jer je ova igra zapravo prilično zabavna (iako se prilično ponavlja)
Ako ste vidjeli reklamu za ovu igru, ono što vidite je ono što dobijete, a ono što dobijete je grozno. Sve što trebate učiniti je dodirnuti zaslon da pucate na neprijatelje i TO je TO. Čak ni ne pomakneš svog tipa! Vrijeme ne postaje teže, neprijatelji ne postaju sve teži, a bolje oružje nije važno kada je igra tako prokleto laka! Nema strategije ili izazova, ali sigurno ima puno oglasa! Da! Svi ih vole! 4,7 zvjezdica je smiješno za ovako lošu igru. STEĆI NEKE STANDARDE IDIOTI. Kakav gubitak vremena! 0/5
to je zabavna igra i sve, ali izgubio sam sve što sam imao sljedeći dan i dodaci su malo izvan kontrole, ali općenito je cool
Sama igra je super. Ali kada vam daje priliku da dobijete stavku za gledanje oglasa 9/10 puta, to vam neće dopustiti da gledate oglas. Onda konačno popustim, izgubim predmet i on odmah pusti oglas koji vam ništa ne daje. Da je ovo jednom ili dvaput stvar, pripisao bih to grešci, ali je konstanta. Nikad nisam mislio da ću se toliko naljutiti jer nisam mogao gledati reklamu prije. (Da, testirao sam i mobilne podatke i WiFi)
Igra je dobra ali ima puno reklama
Jako dobro
Odlicno.
Johnny Trigger: Action Shooter कार्रवाई ccjm
Ova igra je vrlo nevjerojatna i izaziva ovisnost, a ova igra moja omiljena igra koju imamo 5 zvjezdica vrlo ubojica vremena i zarazna igra
Jako je dobra igra preporučujem da je skinite ako niste
Postoje paketi oglasa pa je bolje da ne gubite vrijeme preuzimajući.
Dakle, igra je vrlo glatka, dobro radi i grafika je zabavna. To je blago ovisno o činjenici da sam još uvijek igrao do razine 130. Ali zapravo ne postaje teže, nakon što prijeđete razinu 50, sve je potpuno isto. Nema pravog napretka ili promjene i jednostavno postaje zastarjelo. Postoji hrpa različitog oružja, ali nema puno poticaja da ga nabavite. Jedan veliki odmak je da vas igra prisiljava da date pristanak na privatnost, prilično siguran da to nije u redu.
Obožavam ovu igru, jako je zarazna i kad jednom počnem igrati neću prestati igrati satima. Još uvijek nisam sve otključao u cijeloj igri i jako sam uzbuđen vidjeti što je sljedeće.
Ova igra se pomalo ponavlja, zabavna je, ali ćete je nakon nekog vremena najvjerojatnije zaboraviti. Ipak mi se sviđa😁🎉
To je dobra igra, ali tjeraju vam reklame u grlo. Dobivate oglase između razina i oglase na početku razina. Čak i nakon što osvojite nešto za što ste igrali, i dalje vas tjeraju da gledate oglase kako biste dobili svoju nagradu. Možete platiti 3 dolara da ih se riješite, ali ja ne plaćam nešto kada nisam ni siguran hoću li zadržati igru. Ono što me natjeralo da deinstaliram je kada su tražili dopuštenje za korištenje mojih osobnih podataka za postavke oglasa. Ne možete nastaviti igrati ako to ne prihvatite 🙄
Količina oglasa ovdje mi ide na živce😡😤
Dvije zvjezdice manje zbog reklame možda i tri igrica je dobra ali reklame su problem
To je dobra igra i način na koji možete izazvati sebe je samo pucanje u glavu
Johnny Trigger: Action Shooter कार्रवाई ccjm
Iste razine uvijek iznova. Ubrzo je stigao do razine 150. Razine su također super jednostavne. Možete kupiti svo oružje koje želite. Oružje od 2000 dolara ponekad je bolje od super pušaka od 10 000 dolara. Dobivam reklame su kako igre zarađuju novac, ali dobra tuga. Ne samo da se igra ponavlja, već je i puna reklama.
To je zabavno! Ali vaše iskustvo će biti potpuno uništeno reklamom. Ne govorim o nekoliko nego o 30 sekundi reklama za sve u ovoj igri. Također nakon nekoliko minuta igranja sva se igra počinje ponavljati što je čini dosadnom. Sigurno je da je cijela igra stvorena na temelju toga kako dobiti više novca od reklame što je tužno jer je ideja bila jako lijepa.
PEDOBRAAAAAA
Igrica je za razmišljanje gdje ćeš pogoditi 😀😀😀q 😀😀😀
Ne bih trebao dobivati kolekcionarski predmet kroz igru i reklamu.Već imate odjeljke koji trebaju oglase za prikupljanje u igri, ali kada vaša igra vodi do postizanja nečega, a vi to ne možete dobiti jer je blokiran i oglasnim zidom. U ovom trenutku napravite bolji sustav plaća ako to želite učiniti za oružje. Ali glupa odjeća nije vrijedna da budete nešto što morate igrati kroz igru da biste skupili, a zatim nametnuli zid od oglasa tako da ne možete skupiti više od jednog dnevno.
Nije loš dizajn igre. Ali Devs su se pobrinuli da dopustite njihovu privolu da prodaju vaše podatke o korištenju ili da uopće ne igrate igru. Većina onoga što otključate, čak i kroz igranje, zaključano je iza gledanja oglasa, pa čak i igranje s isključenim Wi-Fijem samo pogoršava vaš život u igrici. Odaberite svoju otrovnu vrstu igre. Neprekidni oglasi ili bez nagrada. Patetični degenerativni razvoj. Igrao se kratko i počeo skupljati uzorke karte. Vrlo brzo izgubio interes.
Sranje jer nema jebenog spasa u oblaku!!!!
Uz oglase ne možete preskočiti groznu igru
Zabavno je, ali ima previše oglasa jer se nakon svake utakmice pojavljuje oglas pa sam pogledao 173 oglasa
Prije nego što počnete isprobati igru morate označiti da ste pročitali i prihvatili politiku privatnosti... osim što NEMA poveznice na politiku. Koliko god tužan izgledao, očekujem da ću moći pročitati ili zanemariti sve politike na koje se od mene traži da pristanem.
OGLASI!
Bolesno zabavna igra pucanja za vas ako nemate ništa za raditi
Oglasi oglasi oglasi i još oglasa... Igra je bila zabavna, ali ja sam na razini 900 i uvijek je ista stvar. Nadao sam se da će biti barem neki izazov. Također je gotovo nemoguće nabaviti vrhunsko oružje i odjeću. Oh i jesam li spomenuo oglase.
Ova je igra bila zabavna nekoliko dana, a zatim je postala ponavljajuća i dosadna zbog nedostatka složenosti u pucanju slagalice i igri. Trikovi s određivanjem vremena bili su smetnja, posebno s zaostajanjem ili padom okvira, ali što je najvažnije, vrijednost šuta ili vrijednost ubijanja nisu imali smisla za isplatu na kraju razine. Kako možete težiti savršenom trčanju kada ne znate što savršeno trčanje daje ili zahtijeva? Jednostavna igra brzo odustaje od ambicije. Dužni i oglasi neka to jednostavno ne iznose.
ทรานฟอร์เมอร์: เครื่องบินรบ แอ็กชัน eiy
Zabavna igra.. savjeti za novosti 1 udari auto u drugi auto i izazove ogromnu olupinu 2 ne idi na težak put... Nešto za tvrtku marka JE UKRALA VAŠ *"':'"' IGRA KAKVA *** * DA LI STE UKRASTI OVU IGRU PRAVO OVDJE I NAPRAVITI SVOJU IGRE NAZIV IGRE JE AGENTNGUN TUŽITE TO ************ I VRAĆITE SVOJU igru
Volim igru koja se ponavlja i nova oružja/odjeća. Ipak, puno toga za poboljšati. Previše oglasa čak i nakon kupnje bez oglasa. Bilo bi lijepo dodati galeriju oružja/ kostima i moći ponovno igrati prethodne razine. Također, laserskom pištolju je potreban laserski zvuk. Imam zaključane ikone i nemam pojma kada će postati dostupne. Bilo bi lijepo znati otvara li se ultimativni gameplay na razini 100 ili 500. JT nastavlja dalje bez osjećaja postignuća, zbog čega poželim igrati igre koje se često oglašavaju.
Ova igra je tako zabavna da je možete igrati kad god želite i još uvijek uživati