Post by atmaceszahlser on Feb 6, 2022 6:06:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак кристали ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Не ми харесва играта най-лошата игра за готвене.
Хубав Гамс
Yemekli Kafe - Şef Aşçı Arcade ctj
Прекрасна игра за готвене, която убива времето и е много добра игра за игра офлайн, много хубава игра. 😉 ❤ 👍
Прекрасна игра
Най-добрата игра за готвене... Това е като кафене за готвене в реалния живот... Безмълвна съм за тази игра... Това е страхотно... Просто ми харесва
Напълно е добре и добре
Толкова обичам тази игра, че не е нужно да готвите 👌❤️❤️❤️🧡🧡🧡🧡❤️❤️❤️💜
Беше добра игра до ниво 28
Cooking Cafe - Food Chef არკადული kap
Добро приложение. Обичам го.
Забавно е да се играе, но трябва да изтегли ниво 28 и не приключва изтеглянето. Той е заседнал на „Получаване на данни от сървъра, моля, изчакайте“ аз съм свързан с неограничен WiFi, но все още не работи.
Не е отишъл далеч, но е толкова добре
Cooking Cafe - Food Chef Аркадни jqx
След цялото това време вашата актуализация все още не набира скоростта, която усвоих🙄 тази игра е хубава, но е скучна да печели всички нива през цялото време, защото момичето е твърде бавно 🐌 😴 същата храна, скучна, същите сцени, скучна, Отново увеличих точките. Дори да използвам бустер, аз все още съм по-бърз от сървъра😒 кога всъщност актуализациите ви ще се актуализират до повече предизвикателства? Това е така от дълго време. Току-що изпратих имейл на екипа, така че се надяваме 🙏 да обмислят актуализирането на sson!
Хубава игра е😄😄😄
Хубаво е, но не е красиво
Играта е N1! Интересна и занимателна,особенно за свободното време!😊
Не съм играл тази игра, но харесвам тази игра.☺
😘
Играта е пристрастяваща и забавна, както и смяната на менюто. но бих предпочел, ако мога поне да сменя униформата, да си купя обувки и нещо, за което да харча монетите си. но като цяло ми харесва да играя
Това е просто, наистина гладко. Харесва ми как клиентите реагираха, като казваха „здравей“, „хей“ и др. 🤣 Това е задължителна игра за изтегляне, ако за да убиете скуката или ако искате да се отпуснете. Наистина ми хареса. 💛💛💛💛💛
Cooking Cafe - Food Chef Žaid. automat. wzoq
Обичайте да играете тази игра! Толкова забавно и предизвикателно!
Много лошо.... Има само 300 нива и много от нивата имат същите предизвикателства.... Толкова скучно... Въпреки това ми хареса, но няма следващо ниво след 300...😐😐😑
Cooking Cafe - Food Chef Arkaadmängud mibf
Cooking Cafe - Food Chef Arkaadmängud mibf
👍
Току що изтеглих тази игра, толкова е добра, че си заслужава. Влюбен съм в тази игра
Тази игра е забавна
И аз се съгласявам, защото играта започва твърде късно
От всички игри за готвене, които съм играл, тази е най-добрата.
Това е osm...
Уау, толкова креативен и любящ
Предизвикателно и много забавно. Когато се опитвате да изпълнявате няколко задачи, това е един от начините да видите дали можете да го направите.
Когато изтеглихме, беше офлайн игра, но по-късно всяка игра се нуждаеше от интернет
Is е наистина добра игра. Инсталирах много игри за сервиране на различни ястия, но ми хареса само тази игра. Всъщност аз съм го изтривал много пъти, като си мислех, че сега може би ще получа добра игра, но инсталирам само това Thanku Waiting за вашите по-словосъобразни игри.
Clash Royale Strategiya zjp